Hur mår ni på företaget?

VI HAR VAD NI BEHÖVER!

Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov och önskemål!

För att vi ska kunna göra iordning en offert behöver vi därför få svar på ett gäng frågor. Klicka här nedan så kommer du till ett formulär som tar ungefär 3 minuter att fylla i så återkommer vi med en offert inom kort.

 

 

"När vi snabbt behövde få tag på en ny massör så tog vi in flera offerter från olika företag. Säljaren på Matt i kroppen hade noggrant satt samman en offert enligt alla våra halvkrångliga önskemål. Det gjorde vårt beslut lätt!"

HR-specialist på medelstort företag i Stockholm.

Hur friskvård hjälper ER spara massvis med pengar!

Matt i kroppen har sedan 2004 haft företagsfriskvård som främsta fokus. Här är de mest populära tjänsterna vi tillhandahåller:

Massage på kontoret
Den mest populära tjänsten är kontorsmassage med dess uppmjukande, uppiggande och samtidigt avstressande effekter.

Naprapati/kiropraktik
Ibland behövs det mer än massage för att få riktigt bra resultat. Då är en manipulation ett bra komplement som löser många problem. 

Ergonomigenomgång
Nog för att manuella behandlingsformer är effektiva men om orsaken till problemet är en felaktig arbetsställning så kommer problemen inte försvinna helt. 

Föreläsningar
Låt personalen få en inspirerande hälsoföreläsning som ett led i ert hälsoarbete eller som ett inslag under en konferens eller en kickoff.

För mer info om alla våra tjänster klicka här!

 

HAR NI FRÅGOR OM VÅRA FÖRETAGSTJÄNSTER?

För att ge er en uppfattning om hur vi kan hjälpa just er sätta ihop er optimala friskvårdslösning för att förebygga eller åtgärda dessa problem och mycket mer erbjuder vi er en kostnadsfri konsultation via telefon, Skype eller på plats hos er!

 

 

"Vi hade problem med många korttidssjukskrivningar under en period och var inte säkra på vad vi kunde göra för att få bukt med det. Efter ett samtal och besök på arbetsplatsen av Anna på Matt i kroppen så såg hon direkt några områden som de kunde hjälpa oss med och nu har vi dragit ner på de sjukskrivningarna med 30% redan på 6 månader! "

HR-assistent på IT-företag i Stockholm.

VAD KAN VI HJÄLPA ER MED?

Idag är det vanligt att företag har en välutvecklad företagshälsovård med provtagningar och enkäter regelbundet. Trots det är sjukskrivningar pga arbetsplatsrelaterade orsaker vanliga och kostar företagen alldeles för mycket varje år.
Det leder inte bara till höga kostnader där och då utan även till lägre produktivitet, långsammare leveranser, sämre stämning på arbetsplatsen och en högre personalomsättning.

Här är en lista på några av de problem som friskvård kan hjälpa till att förebygga och behandla i tidigt skede så sjukskrivning inte blir nödvändig:

• Stress

• Musarm

• Tennis/golf-armbåge

• Spänningshuvudvärk

• "Datornacke"

• Ischias

Vi har arbetat med företagsfriskvård som främsta fokus sedan det blev avdragsgillt år 2004 och har haft både stora och små kunder med mycket goda resultat!

 

 

Så här säger några av våra kunder om oss:

Kontoret Nybroviken

"Samarbetet med Mattikroppen är givande både för oss i personalen och för våra hyresgäster som ofta tar en massage, det är en uppskattad tjänst för oss att erbjuda!"

Per Gunnarsson, VD

Trollängens personalkooperativ

"På vår förskola valde vi under en period att personalen skulle få massage som friskvård en gång i månaden. Dels för att förebygga de förslitningar som ofta blir ett problem för vår yrkesgrupp och dels för att får ta del av alla de positiva effekter massage har!

Matt i kroppens massörer kom till oss två gånger i månaden under många år och vi upplevde stora skillnader. Vi kan varmt rekommendera massage och Matt i kroppen för er personal!

Susanne Arkevret, personalansvarig

Komfast AB

"Vi har under många år haft förmånen att kunna ta del av tjänsterna Anna och hennes terapeuter på Mattikroppen AB erbjuder. Varannan vecka kommer en terapeut och ger oss en välbehövlig massage. Vi har ett mestadels sittande arbete framför datorer och i möten varför massage och rådgivning om ergonomi vid arbetsplatsen gjort att jag och mina anställda klarat oss från arbetsrelaterade fysiska problem. Det har varit en god investering och jag kan varmt rekommendera Mattikroppen.

Nils Palmertz, Vd