Satsar ni på företagets hälsa?

För en effektivare, friskare & gladare personal!

Oavsett om det är nytt för er och ni börjar från scratch, eller om ni redan har ett upplägg som ni vill utöka eller omforma, så vill vi göra det tillsammans med er eller åt er om ni föredrar det!

Videon presenterar vad vi kan hjälpa er med och ett erbjudande som ni inte vill missa!

Intresseanmälan!

Erbjudandet gäller till 21 september så kontakta oss redan idag!

Några av våra tjänster:

 • Företagsmassage

  Vår storsäljare redan sedan starten! Avstressande, uppmjukande eller behandlande beroende på vad som behövs!

 • Ergonomi

  Den nya tidens måste på en modern arbetsplats! Arbetsplatsgenomgångar, föreläsningar, anpassningar och utrustning – vi har allt ni behöver!

 • Föreläsningar

  För att inspirera, utbilda eller aktivera. Välj mellan professionella föreläsare, forskare. idrottare eller hälsoproffs. Vi har ett stort utbud av spännande och intressanta föreläsningar!

Varför anlita oss?

 • Flexibla betalningslösningar!

  Vi hittar en lösning som passar er, oavsett om det är fakturering med specificering, kortbetalning, swish eller en kombination.

 • Kvalitet är prio 1!

  Våra terapeuter är handplockade och noga utplacerade för att passa era behov. Vår utrustning och material är utvald för att vara miljövänlig, allergifri och högst funktionell.

 • Vi har vad ni behöver!

  Även om vi är ett ganska litet företag, har vi ett oerhört stort nät av samarbetspartners som vi anlitar när vi får önskemål utöver vår in-house kapacitet. Vi har samma urvalsprocesser där som när vi rekryterar våra egna terapeuter.

Intresseanmälan!

Anna Matti - VD & massageterapeut

Vi har den långa erfarenheten, massvis med kunskap, förslag som fungerar och viljan att hjälpa er!

anna@mattikroppen.se
08-505 864 52


INTRESSEANMÄLAN:

För att bli kontaktad för en konsultation och vidare diskussion om hur vi kan hjälpa er, fyll i formuläret:

Genom att skicka in det här formuläret medger du att du har tagit del av och godkänner att din personliga kontaktinformation som du angivit i det här formuläret kommer lagras elektroniskt och användas i dess avsedda syfte samt kan användas även för kommunikation i annat syfte. Informationen kommer inte säljas till tredje part. (Mer information om hur vi använder, lagrar och skyddar dina uppgifter finner du på sidan https://mattikroppen.se/integritetspolicy/.)