BESTÄLL PRODUKTER

Våra favoritprodukter

Under våra år ute på företag har vi blivit varse att det finns stora behov av ergonomiska produkter och träningsutrustning ute på företag. 

Många företag har såklart ergonomer som hjälper till med rekommendationer. Vi kompletterar dem då vi har bokstavligt talat hands on kunskap om de anställdas problem och behov. 

Här är några av våra favoriter:

 

11022014-friryggstödMindre

Svanky:

Den luftiga konstruktionen av meshnät på Svanky gör att man inte blir svettig om ryggen vilket är skönt inte minst på långa konferenser och i bilen till exempel.
Den flexibla ramen av lättaluminium gör att den också är lätt att ta med vart färden än bär.
De elastiska spännbanden gör att den passar de allra flesta stolsryggar på jobbet, i hemmet och på resan.
PRIS: 240 kr exkl moms + frakt. Vid köp av minst 10 stycken ges fri frakt. Vid köp av minst 30 stycken ges 10% rabatt.

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 21.20.10

INZONE™ StandMat:

INZONE™StandMat är utvecklad för människan och med människan i centrum. Tack vare dess utomordentligt höga kvalitet och unika egenskaper passar den utmärkt på de flesta ställen såsom kontor, lätt industri, bank, apotek, sjukhus, tandläkare etc.

Tack vare den balanserade och väl avvägda mjukheten i INZONE™StandMat möjliggör man för de viktiga mikrorörelserna. Mikrorörelser stimulerar till ökad blodcirkulation i fötterna och de nedre extremiteterna och motverkar på så sätt trötthet, ömhet och allmänt obehag. 
PRIS: 1200 kr exkl moms + frakt. Vid köp av minst 5 stycken ges 10% rabatt och fri frakt.

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 21.27.12

ProTouch™:

En traditionell datormus kräver att du använder handleder, axlar och rygg för att utföra en enkel uppgift som att flytta markören på skärmen eller göra ett vänsterklick. Detta kan skapa problem såsom RSI (Repetitive Stress Injuries) och belastningsskador.

Med ProTouch™ kan du nu undvika dessa problem tack vare den moderna och unika designen, dess innovativa touchfunktioner som minimerar ansträngningar i handleder, armar, axlar och rygg vid upprepat datorarbete. Genom den centrerade placeringen av multitouchenheten och de taktila tangenterna utför man alla rörelser i en centrerad position. 
PRIS: 2690 kr exkl moms + frakt. Vid köp av minst 5 stycken ges 10% rabatt och fri frakt.

BESTÄLLNING - OFFERTFÖRFRÅGAN

Till exempel kostnadsställe, specifikation av anställd, etc
markera ert val
markera ert val
markera ert val