HEJ!

Mitt namn är Anna Matti och jag startade Matt i kroppen i Västerås år 2002.
Det har varit en kul resa och i många fall väldigt utmanande och jag är stolt över att driva ett företag vars starkaste drivkraft är att hjälpa folk och företag att må bättre!

Även om vi nu är mest fokuserade på företagsfriskvård så går det utmärkt att komma till oss som privatkund också. Då är det mig du träffar!

Jag har öppet för bokningar i mitt behandlingsrum/kontor i Solna Centrum.

Du kan boka antingen en massage för avslappning eller behandling av ett eller annat muskel- eller ledrelaterat problem, eller en hälsocoachingskonsultation.

Lättast att komma i kontakt med mig är det om du skickar ett mail, använder kontaktformuläret eller skickar ett sms (under vardagar 9-17).

Varmt välkommen!

 

Företagsfriskvård - förebygger dyrbar ohälsa!

MASSAGE

Massage är en utmärkt behandlingsform vid stelhet och obehag i bland annat rygg, axlar och nacke! Även stress, huvudvärk och mer specifika problem som till exempel musarm behandlar vi med massage med mycket gott resultat! Behandlingen anpassas alltid till dig och kan vara både avkopplande och behandlande allt utifrån ditt dagsbehov.

Läs mer

smoothie

HÄLSOCOACHING

Behöver du hjälp att hitta just din väg i djungeln av alla nya rön i media? Har du ett mål som du behöver lite hjälp att nå? Vi utgår från ditt nuläge och ditt mål och stakar ut vägen däremellan!

Läs mer

paybycard

WEBSHOP 

Vi har hälsoprodukter för de flesta av dina behov!
Ergonomiska hjälpmedel såsom Svanky och StandMat, kosttillskott och hudvård från Forever Living Products samt träningsutrustning främst från Casall och Concept.

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR

HUR BOKAR MAN EN TID?

Klicka på knappen här ovanför där det står BOKA HÄR så kommer du till vår bokningssida på Bokadirekt.

HAR NI AKUTTIDER?

Du kan boka en ledig tid med 5 min marginal. Ibland har vi luckor där vi har möjlighet att ta in kunder med kort varsel, smsa då på 0709-580400.

NÄR SKA JAG INTE TA MASSAGE?

Om du har feber, svullna och ömma körtlar i halsen eller känner dig riktigt hängig så ska du undvika massage. Har du sjukdomar så bör du kolla med din läkare om du är osäker.

HUR AVBOKAR JAG MIN TID?
I din bokningsbekräftelse som du får på mailen så finner du en avbokningskod som består av 7 tecken (blandade siffror och bokstäver). Gå till den här sidan: http://www.bokadirekt.se/cancel och skriv in den där. Avbokning ska ske senast 5 timmar före behandlingens starttid.
KAN JAG ANVÄNDA MITT FRISKVÅRDSBIDRAG?

Absolut! Nämn det när du kommer så ordnar vi ett kvitto med alla de uppgifter som kan behövas. Vi är också anslutna till Wellnet och Actiway och Friskvårdskuponger.

HUR BETALAR JAG?

Du kan betala med swish (kvitto via mail) eller på faktura. Då vi oftast arbetar behandlande eller långsiktigt med förebyggande massage så rekommenderar vi att du köper ett klippkort på 5 eller 10 tillfällen.

KAN JAG KÖPA PRESENTKORT?

Ja det kan du! På bokningssidan kan du välja att köpa presentkort på valfri summa som sedan löses in vid bokning. Du kan också maila mig på anna@mattikroppen.se så ordnar jag ett presentkort som kan skickas på posten eller hämtas upp i receptionen.

HUR BESTÄLLER JAG PRODUKTER?
Vårt urval av produkter hittar du här: https://www.mattikroppen.se/privat/vara-produkter/. Där finner du även länkarna till sidorna där du kan köpa eller se sortimenten av de olika varumärkena. Beställningen gör du lättast till mig på info@mattikroppen.se
HUR KOMMER JAG I KONTAKT MED ER?
Om du har andra frågor du vill få svar på så går det bra att maila till oss på info@mattikroppen.se. Vid akuta ärenden kan ni smsa eller ringa på 0709-580400.