VÅRA TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

Sedan 2004 har vi haft massage som vår huvudtjänst, sannolikt för att det är något som de flesta, både anställda och i ledningsgrupper, själva har erfarenhet av och uppskattar.
Vi har däremot flera andra tjänster som vi ser gör stor skillnad för er hälsa och välmående. Inte bara fysiskt men också mentalt.
Här nedan har vi listat de tjänster vi idag levererar ut till våra kundföretag. Om det är något övrigt som ni skulle önska så meddela gärna det i en offertförfrågan så diskuterar vi gärna hur vi kan tillgodose era önskemål.

Manuella behandlingar

Massage för en bättre arbetsplats!

Massage:

Den mest populära tjänsten är kontorsmassage med dess uppmjukande, uppiggande och samtidigt avstressande effekter. Väldigt många av våra kunder har också upplevt att eventuella skador och problem blir mindre eller till och med försvinner med hjälp av regelbunden massage.
Vår absolut mest köpta tjänst sedan 2004!

Naprapati/Kiropraktik

Ibland behövs det mer än massage för att få riktigt bra resultat. Då är en manipulering ett bra komplement. Vi rekommenderar att ha en av dessa terapeuter på besök minst varannan månad för bästa resultat på arbetsplatsrelaterade problem som redan uppkommit.

Coaching & Utbildning

teambuilding

Gruppcoaching:

Har ni en personalgrupp som skulle behöva lite peppning för att prestera bättre? Några ni vill ska bli hälsoinspiratörer för andra? Vi kombinerar teamcoaching med hälsocoaching för att verkligen få gruppen att prestera på topp!

föreläsning

Föreläsningar:

Med hjälp dels av våra duktiga terapeuter som har egna specialiteter av olika slag och samarbetspartners inom de flesta områden av hälsa kan vi erbjuda föreläsningar och workshops av varierande slag. Några exempel:

• De 5 enklaste förändringarna du kan göra för en massiv hälsoförbättring!
• Vegankost för nybörjare - recept och teori
• Hälsosamma team för bättre resultat
•Optimera din energi för att prestera till max hela dagen
• Hitta balansen mellan inkorgen och slösoffan

_MG_4665

Individuell coaching

Kostrådgivning, träningsrådgivning, sluta-röka coaching... Vi har erfarenhet och kunskap inom de allra flesta områden som rör hälsa och välmående.
De klienter som genomgått ett coachingprogram vittnar om större kunskap och insikt samt motivationen att fortsätta sträva mot högre mål med de resultat de uppnått med vår hjälp!

Eventinslag

Team Mattikroppen

Sittande pausmassage:

När det blir långa dagar i konferensrum så brukar nacke och rygg ta stryk. Då är det uppskattat med en kort massage på axlar och ländrygg i pauserna.

yogagrupp

Träningspass:

Förebygg lunchkoman med att planera in ett cirkelträningspass innan eller varför inte ett kort stretchpass på eftermiddagen när energin börjar gå ner och stelheten krypa uppåt.

Träning

gruppträning

Gruppträning:

Ett effektivt komplement till teambuilding eller en kul och hälsosam aktivitet är träning. Välj mellan boxpass, bootcamp, löppass, yoga, afrodans eller zumba beroende på om ni vill köra i egna lokaler eller utomhus.

personlig träning

Personlig träning

Har du egna träningsmål som du vill uppnå, vill du få hjälp att komma igång eller har du en skada du behöver rehabilitera? Vi har både kompetenta personliga tränare, rehabtränare och korrektiva tränare i vårt nätverk.

Tillsammans med partners

om_oss_yassin

Hälsocoaching:

Om ni vill få stenkoll på personalens hälsa så är det bra med årliga hälsoundersökningar. Vi samarbetar här med Concept for Life som är ett hälsoföretag som grundar sitt arbete på bred kompetens och stor erfarenhet. Genom deras kunskap och passion för hälsa och träning vill de medverka till att skapa optimala förutsättningar för en hållbar och sund livsstil.

Ergonomi:

Behöver ni ergonomironder enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer så har vi samarbete med både naprapater och sjukgymnaster som kan utföra dem. Som komplement kan vi erbjuda anpassade råd och rekommendationer för enskilda medarbetare eller avdelningar, produktrekommendationer och stretch/träningsråd.

Produkter

svankykontor

Ergonomiska hjälpmedel:

Vi har både egna produkter, Svanky, och är återförsäljare av bland annat Sun-Flex  produkter StandMat och ProTouch. Vi har även samarbeten med leverantörer av ståbord och rehabiliteringsredskap.

concept gym

Träningsutrustning:

Vi kan hjälpa er utrusta ert företagsgym specifikt för era behov och intressen, installera ett rehabrum, sälja enstaka artiklar för att fylla på ert redan existerande gym eller ge erbjudanden till enskilda medarbetare. Våra partners här är Concept, Casall och LifeFitness.