BEHANDLINGAR

Massage för alla

När du känner dig stel i axlarna, har spänningshuvudvärk eller kanske trötta muskler efter ett hårt träningspass så kan det vara både skönt och mycket välgörande med en massage. 

Den behandlingsteknik jag använder mig av är ett hopplock av olika tekniker jag lärt mig sedan jag startade 2002 så det går inte att säga att det är den ena eller andra sortens behandling. 

Den lämpar sig särskilt väl för dig som behöver en ordentlig genomgång av hela eller delar av kroppen, och som vill lära dig mer om hur just din kropp mår och fungerar.

Vid det första tillfället får du fylla i en hälsodeklaration som du sedan ger till mig och som vi sedan går igenom tillsammans före jag börjar massera dig.
Klicka här för att öppna hälsodeklarationen.

 

Massage för att inte få problem

Att förebygga problem är långt mycket skönare och mer prisvärt än att ta hand om skadan när den redan är skedd!

För dig som inte har några problem rekommenderar vi en massage var 4-8 vecka. Se det som en skön genomgång för att mjuka upp och ge blodet en extra skjuts. Har du några begynnande problem kommer vi hitta dem och ta hand om dem.

 

Massage om du redan har problem

Om du redan har dragit på dig ett problem av något slag så finns det ändå hjälp att få! 

Jag rekommenderar att du bokar åtminstone en 45 minuter lång tid vid första besöket så att vi får tid att gå igenom din hälsodeklaration, klämma igenom dig lite och även hinna börja behandla dina problem.