VÅRA PRODUKTER

HÄLSA & SKÖNHET

TRÄNINGSPRODUKTER

TOP8

Kosttillskott & kroppsvård:

Som återförsäljare av Forever Living Products har jag ett brett urval av vitamintillskott, livsstilsprogram, hälsofrämjande produkter och allt du behöver för din kroppsvård.
För att se och beställa från hela sortimentet besök vår webbshop här.

casall tools

Träningsredskap:

Oavsett om du är nybörjare på hemmaträning eller behöver förnya din utrustning eftersom du slitit ut den så har jag allt du kan behöva tack vare casall Tools. Pilatesbollar, vikter i olika former, gummiband och mer avancerad HIIT-utrustning - ditt val! Se hela sortimentet här och beställ på anna@mattikroppen.se så får du 10% rabatt!

ERGONOMISKA PRODUKTER

11022014-friryggstödMindre

Svanky:

Den luftiga konstruktionen av meshnät på Svanky gör att man inte blir svettig om ryggen vilket är skönt inte minst på långa konferenser och i bilen till exempel.
Den flexibla ramen av lättaluminium gör att den också är lätt att ta med vart färden än bär.
De elastiska spännbanden gör att den passar de allra flesta stolsryggar på jobbet, i hemmet och på resan.
Webbshopen är öppen här: www.svanky.se

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 21.20.10

INZONE™ StandMat:

INZONE™StandMat är utvecklad för människan och med människan i centrum. Tack vare dess utomordentligt höga kvalitet och unika egenskaper passar den utmärkt på de flesta ställen såsom kontor, lätt industri, bank, apotek, sjukhus, tandläkare etc.

Tack vare den balanserade och väl avvägda mjukheten i INZONE™StandMat möjliggör man för de viktiga mikrorörelserna. Mikrorörelser stimulerar till ökad blodcirkulation i fötterna och de nedre extremiteterna och motverkar på så sätt trötthet, ömhet och allmänt obehag. Mer info eller beställ på mail anna@mattikroppen.se

Skärmavbild 2016-08-12 kl. 21.27.12

ProTouch™:

En traditionell datormus kräver att du använder handleder, axlar och rygg för att utföra en enkel uppgift som att flytta markören på skärmen eller göra ett vänsterklick. Detta kan skapa problem såsom RSI (Repetitive Stress Injuries) och belastningsskador.

Med ProTouch™ kan du nu undvika dessa problem tack vare den moderna och unika designen, dess innovativa touchfunktioner som minimerar ansträngningar i handleder, armar, axlar och rygg vid upprepat datorarbete. Genom den centrerade placeringen av multitouchenheten och de taktila tangenterna utför man alla rörelser i en centrerad position. Mer info eller beställ på mail anna@mattikroppen.se