Våra samarbetspartners

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Concept+mik

När Matt i kroppens VD Anna Matti hamnade i samtal med Concept For Lifes ansvariga för Stockholmsregionen Yassin Eriksson tog det inte lång tid innan de båda insåg att de var något riktigt bra på spåren!
Efter ett par möten har de två företagen nu bestämt sig för att slå sina respektive styrkor samman för att kunna erbjuda sina kunder en komplett friskvård!
Concept For Life har sina välbeprövade hälsotester och Matt i kroppen har terapeuter som utför massage, naprapati och kiropraktik.

sunflex+mikab

Då vi ofta stöter på kunder på arbetsplatser som behöver ergonomiska hjälpmedel så vill vi gärna kunna erbjuda de favoritprodukter osm vi har själva.
Efter att ha testat ett antal produkter bestämde vi oss för att SUN-FLEX hade ett lagom stort utbud men med högsta kvalitet och servicetänk, de kvaliteter vi sökte helt enkelt!
Du finner de produkterna här.

 

 

 

 

 

 

VILL DU JOBBA MED OSS?

Om du är intresserad av att jobba med oss som en del i vårt team av terapeuter, antingen med fasta uppdrag eller som inhoppare, så ska du fylla i dina uppgifter i det här formuläret så återkommer vi så snart vi kan!